#3 & #4

Hej på er alla i denna svåra tid där Corona pandemin fångat oss i ett järngrepp. Ingenting är sig likt men vi får kämpa på och se till att tvätta händerna, hålla avstånd och vara extra försiktiga i allt vi gör.

Vi hälsar en ny boende välkommen till 52 D, och snart så kommer ytterligare 2 nya grannar.

Det är planerat att V 19 ska det påbörjas målning av trädetaljer på balkonger och altaner som tillhör fastigheten. Det är Bröderna Thunströms Måleri som kommer att utföra arbetet och dom kommer INTE att gå igenom lägenheterna utan tar sig upp på balkongerna med hjälp av stege och på altanerna går dom igenom öppning i häck eller liknande. Dom kommer att sätta upp lappar närmare startdatum så tänk på att flytta ihop era ägodelar där ute.

Städ och umgängesdag är prel. planerat till 30/5 kl 10:00 och även här håller vi avståndet till varandra och hoppas på bra väder.

Årsstämman är planerad till 22/6 i lokalen 48 A. MEN detta är väldigt preliminärt pga rådande omständigheter med pandemin.

Måsarna har hälsat på oss igen på taken och Kommunen är kontaktad för en ev. lösning.

Arbetet med offerter för ventilation och fläktar pågår men även här så stör pandemin.

Skorstenarna på hus 52 släpper tegelflagor som rasar ned på marken. Reparation planeras men innan dess iakttag försiktighet och gå ej eller parkera för i och urlastning nära huskropp.

Avslutar med att bra killar finns bakom varje hörn sa gud medan han skrattade och gjorde jorden rund.

Hemsidan är på gång nu. Sök på brfmejslaren och kolla lite.

Var rädd om varandra. //Vicevärden