#7 & #8

Hej på er alla.

Vi hälsar två nya boende välkommen till Brf Mejslaren.

Observera det separata utskicket gällande ComHem och deras envishet om digitalisering.

När det gäller cykelinventeringen så kommer dom omärkta cyklarna att bortforslas nu på söndag så se er gärna omkring en gång till innan dess i cykelbod/källarutrymme.

Cykelställ är beställda (dock leveranstid) där det kommer att finnas plats för sex cyklar per hus att parkera utanför ingångarna på mitten av husen.

Ett avtal har slutits gällande fågelskydd och till nästa år ska vi slippa fiskmåsarnas oläten.

Vi har upptäckt att det kastas glas, plåt etc. i våra sopskåp och det är absolut förbjudet och det medför en sophöjningsavgift för samtliga boenden om det fortsätter.

OM ni blir störda av nåt eller upptäcker obehöriga som sitter i våra bersåer eller liknande så ringer ni Vicevärden (072-24 79 518) så får han tillkalla Securitas för åtgärd.

Som ni säkert sett så är våra staket nymålade och fina samt att vi bytt ut en del P-plats skyltar. Vi kommer även att måla trävirket i källartrapporna tids nog så att även dom blir fina. Det finns en batteridriven trimmer att låna för den som vill putsa bort lite gräs runt sin altan el. liknande.

Vi har fått besked om att nya mangeln kommer att bytas ut pga att det är ett konstruktionsfel på den. Åsså vänder vi på bladet och vad hittar vi väl där?

 

OBS!

Vicevärdskontoret öppnas åter första helgfria tisdagen i månaden kl.17:30- 18:00 from. 1 september. Och då håller vi avstånd samt vid minsta tendens till förkylning så stannar vi hemma och då tar vi mötet per telefon istället.

 

Och nu lite dåliga skämt.

”du är ju dummare än tåget. Men du då, du är ju dummare än rälsen som ligger kvar när tåget kommer”.

Åsså en från Götet; Vilken typ av kaffe gillar hamnarbetare?

Bryggkaffe…….

Ha en fortsatt fin sommar så återkommer nästa månadsblad under september.

 //Vicevärden