#1

Hej alla.
Då har det redan gått en månad på det nya året och vintern har verkligen klivit in med både kyla och snö och vi hoppas att alla håller sig friska och krya. Tänkte ge lite info om vad som händer i vår förening.

1) P-kort GÄST gäller endast på gavelplatserna mot Barrsätragatan.

2) Era hyrda p-platser sköter ni själva i form av snöskottning och redskap finns i trädgårdsborden.

3) Nya MV-uttag är monterade och är 6 amp. Säkrade vilket betyder att det inte går att belasta ditt uttag med mer än 1400 W. Så för att rutor ska bli rena behöver kupévärmare riktas uppåt från golvet. Men det viktigaste är ju att motorn blir uppvärmd.

4) Projektet fönsterbyte i våra fastigheter rullar på och beräknas starta under april/maj. Men det kommer separat info om detta då logistiken måste fungera perfekt.

5) Elementbruset kvarstår och vi inväntar besked från entrepenör.

6) Köksfläktarna/ventilationen har blivit akut för några och vi försöker lösa det så fort vi får en leverantör som kan hantera det nu i pandemitider (som vi hoppas är över inom kort).

Åsså tar vi en historia idag å.
VGV

En solig dag var Rolf ute och gick med sin busiga hund som hette "Stumpen". Det blev väldigt varmt, och Rolf klädde av sig naken och tog sig ett dopp i en sjö. Men hans hund Stumpen tog då alla hans kläder och sprang iväg. Rolf rusade efter hunden och för att skyla sin privata kroppsdel tog han en konservburk han hittade och höll för. Plötsligt mötte han en kvinna och han frågade henne; har damen sett Stumpen?? Ja, men aldrig på burk.

Vid pennan Per Bergström, Vicevärden som ni kan nå på:
Mobil: 072-247 95 18
Mail: mejslarenbrf@gmail.com