#3

Hej alla.

Då har vi våren inom räckhåll med allt vad den innebär samt alla saker som kommer att hända här på området den närmaste tiden.

Om vi börjar med en önskan från valberedningen(Steinar och Rolf) så undrar dom om det finns någon som är intresserad av lite styrelsearbete i vår förening. Tag isåfall kontakt med någon av dom eller ordförande så får ni mer ingående information om vad det innebär. Se deras mobilnummer här nedan. I år som kommer stämman att genomföras genom poströstning och det är bestämt från högsta ort. Mer info kommer om hur det ska gå till.

Det stora projektet i år är fönsterbytet och det kommer att starta V18 (2021-05-03 i hus 48 A). Det kommer att innebära en hel del stök för alla men om vi hjälps åt så kommer det att ”flyta”på. Dalalaget som ska byta våra fönster behöver ha rent i och runt fönsterna så det blir att packa ihop och plasta in på bästa sätt. Ni som behöver hjälp med detta, be era nära och kära om hjälp i första hand. Om inte det går att ordna så hör av er i god tid till någon i styrelsen så försöker vi lösa det problemet. Arbetet kommer att ske corona säkert och beräknas ta 3 lägenheter /dag och har man möjlighet att besöka någon i sin corona säkra krets så kan ju det vara ett alternativ. Huvudnyckel kommer att användas av huvudentrepenören samt dennes underleverantörer.Vissa parkeringsplatser kommer att tas i anspråk under bygg tiden. Ytterligare information kommer löpande innan byggstart. Och har ni frågor redan nu så ställ dom till styrelsen för svar inom kort.

Under denna byggperiod(maj-juni) så kommer vi även att renovera skorstenarna på hus 52 samt montera snörasskydd på hus 48-50.

Gemensamhetsdagen(då vi krattar och snyggar till på området) är planerad till 29 maj kl. 10:00 och som vanligt samling vid garaget för trots allt så växer ogräset även fast vi renoverar husen.

Dagen avslutas med samkväm på behörigt avstånd och lite korvgrillning. Väl mött!

Vi har köpt ett fint biljardbord(billigt) till samlingslokalen som ni kan boka lika som bastun. Det finns idag bara en ”kö” men vi kanske hittar nån till inom kort.

Vad mer som är på gång, cykelställ utanför husen, motionsrum i hus 52(rengöring samt målning i steg 1 med start efter påsk)

Månadens historier kommer här

”vet ni varför norrmän aldrig ser klart på serien hulken? Dom går när det blir grön gubbe”

Och till sist en från Bengt, ”varför vill dom ha en same till lokalvårdare? Jo, han är bra på renhållning. vi avslutar med att önska eder alla en riktigt

GLAD PÅSK!

Vid pennan Per Bergström, Vicevärden som ni kan nå på:

Mobil: 072-247 95 18 Mail: mejslarenbrf@gmail.com

Ordf: Larsa, 070-661 20 68

Valbered:Rolf, 072- 201 06 50. Steinar, 070-354 60 11