#4

Hej hopp!

Nu händer det saker hos oss när fönsterbytena drar igång nästa vecka. Det kommer att vara en del handpåläggning för att allt ska flyta på men det mesta är planerat i förväg. Det har ju gått ut en hel del information och mer kommer det. Full fokus från nästa vecka är hus 48 där det kommer att lastas upp fönster på balkonger och altaner under måndagen 3/5. Tänk på att Byggherren behöver tillgång till er lägenhet även då, och så att det inte är låst med nåt extra dörrlås om ni inte är hemma. Till lgh-dörr användes huvudnyckel av entrepenören som vi aviserat tidigare.

Det finns täckplast nere vid entréerna som ni kan använda till erat möblemang, skär av lämplig bit på rullen och ställ tillbaka den i entrén Bytena kommer sedan att starta tisdag kl.07:00 och första veckan kommer ingång A och B få sina fönster utbytta. Det finns speciella anslag uppsatta vid entréerna samt en avisering i postfacket som gäller just er lägenhet.

Vi kommer inte att kunna erbjuda gästparkering under denna period då arbetet pågår så vi hänvisar dessa till gräsytan mellan hus 52 och Sveavägen.

Det kommer att ställas upp 3 olika avfallscontainers på gräsytor mellan husen. Ev. skador på gräs kommer att åtgärdas av Dalalaget.

Det kommer att ställas upp en verktygsbod vid gavel på hus 50 mot garaget och det innebär att 3 st. av parkeringarna(25, 26, 27)upphör under byggperioden. Berörda får speciell information. Vi stannar här med info så kommer det mer löpande allt eftersom.

 

Vid pennan Per Bergström, Vicevärden som ni kan nå på:

Mobil: 072-247 95 18

Extra utskick:

Hej alla.
Tidigt imorse, ca 04.20, slog buset till och gjorde inbrott i Dalalagets verktygscontainer. Där försvann ett stort antal maskiner vilket gjorde att det blev lite senare start på fönsterbytet idag tisdag.
Om det skulle ske igen och ni ser eller hör någonting misstänkt under nattens/morgonens timmar ring då polisen (112) eller till mig så kanske vi kan förhindra att detta händer igen. Era ögon och öron är ovärderliga, så tack på förhand för er hjälp.
Vid pennan Per Bergström, Vicevärden som ni kan nå på:
Mobil: 072-24 95 18