Måndag
30
april 2018

2018 Vårstädning

Vecka 18
Nu när solen skiner och vi går mot ljusare tider är det dags att städa upp i området.

Som bostadsrättsinnehavare är du skyldig att "hålla snyggt framför din egen dörr" och delta i arbetet att hålla snyggt på de gemensamma ytorna samt tvättstuga och föreningslokaler. Alla ska alltså hjälpa till på något sätt. "Men om jag är sjukskriven och har ont - hur gör jag då?" Prata med grannarna i din länga, kom ut och prata en stund, eller hjälp till att fixa fika. Då gör du det du kan, är delaktig och visar intresse.

Vi fortsätter att ha en städvecka, eftersom många har olika arbetstider. Städveckan hålls vecka 18 från måndag 30 april och avslutas med en trevlig städfika söndag 6 maj klockan 11.00 vid föreningslokalen.

Sebohusnr1
Bågspännarvägen 7-27
Sandviken
30 april 2018 08:00 - 
6 maj 2018 17:00

I år ansvarar länga 19 för föreningshuset
Det innebär tvättstuga , torkrum, trappa, fönster, toalett samt föreningslokal.

Vad ska göras?
Kratta och ta bort ogräs i hela området. Snygga till parkeringsytorna, röja mellan garagen. Ta bort lös asfalt vid garagen. Kolla och rensa hängrännorna, där ni kommer åt på husen, men även garagen. Kantskära gräsmattor och sopa vid sidan av vägen (där det tidigare var trottoarer).

OBS! Sopning av vägkanter behöver göras så snart som möjligt, då kommunen börjar med grusupptagning vecka 17.

Det kommer att ske en efterkontroll av städningen, detta för att se att alla längor har hjälpts åt och gjort det man är skyldig att göra som bostadsrättsinnehavare. Alla vill väl bo i ett fint och attraktivt område?

Avfall från städning ska läggas i anvisad container som kommer att stå uppställd vid sopsorteringen.
OBS! Endast trädgårdsavfall från städning av området, inter privat skräp!

Passa också på att se över den egna längan och tillhörande garage samt rapportera skriftligt eventuella fel till styrelsen.

Vi ses under veckan!
Hälsar Styrelsen!