Nyhetsbrev september 2016

15 september 2016 Innehåll: Senaste nytt från bygget, stomvisning i november samt två infomöten våren 2017.

Senaste nytt från bygget
I brf Solgläntan är grunden nu lagd och gjutning av väggar och bjälklag till de fyra huskropparna (hus A, B, C och D) pågår. När detta arbete avslutas i oktober fortsätter vi med takarbeten och med att sätta upp ytterväggar. Arbetet löper helt enligt plan.

Stomvisning i november
I slutet av november räknar vi preliminärt med att kunna bjuda in dig till stomvisning. Då får du möjlighet att gå in i husen och se hur huskropparna och lägenheterna växer fram. Av säkerhetsskäl kommer vi dock inte att kunna gå in i alla lägenheter. Inbjudan till denna visning kommer i oktober.

Kommande infomöten
Än så länge är det ett tag kvar till inflyttning som preliminärt beräknas till kvartal 3, 2017. För kännedom planerar vi två infomöten under våren. Det första med fokus på vad det innebär att bo i bostadsrätt (prel. februari), det andra med fokus på alla tänkbara frågor inför inflyttningen (prel. april-maj).

Vi har väl dina aktuella kontaktuppgifter?
För att du säkert ska få all fortlöpande information från projektet fram till inflyttning, är det mycket viktigt att vi har dina aktuella kontaktuppgifter. Nyhetsbrev som detta skickas normalt ut via mejl men även sms kan förekomma.

Därför ber vi dig alltid kontakta oss om du byter e-postadress eller får nytt mobilnummer. Mejla anna.dahlin@hsb.se eller ring 070-390 37 70 (Anna Dahlin)
 
Vänliga hälsningar
HSB Sundsvall