Välkommen på stomvisning 29 juni (lägenhet 53-90)

29 maj 2017 Vi har nöjet att bjuda in dig till en stomvisning i brf Strandkanalen.

En hel del arbete återstår i lägenheterna och av säkerhetsskäl kan vi därför inte garantera att du kan gå in i just din lägenhet. Det brukar ändå vara möjligt att få en bra uppfattning om planlösningar och utsikt. För anmälan, se länken nedan.

Stomvisningen blir det första tillfället för dig att besöka arbetsplatsen, då bygget annars är stängt för besök. Vid visningen är det viktigt att du följer anvisningar på platsen samt respekterar avspärrade områden.

Anmälan
Välkommen att anmäla dig via e-post anna.dahlin@hsb.se OSA senast 23 juni. 
Glöm inte att ange "Strandkanalen 29 juni" i din anmälan. Vi bjuder på kaffe i samband med visningen.

Datum: onsdag 29 juni  
Tid: klockan 18-19  
Plats: samling på byggarbetsplatsen

Inga förseningar i projektet
Byggandet av brf Strandkanalen fortlöper enligt uppsatt tidplan. Detta trots en tidigare incident, då ett betongelement i samband med gjutning gled från ett våningsplan och ner på innergården. Arbetsmiljöverkets utredning visar att detta inte berodde på felaktig hantering utan på olyckliga omständigheter. Viktigast av allt är förstås att ingen kom till skada i samband med händelsen, vilket vi är oerhört tacksamma för.

Semesterstängt vecka 28-31
Projektet arbetar fram till och med vecka 27 och håller därefter semesterstängt vecka 28-31 (med undantag för visst måleriarbete).

Vänliga hälsningar
HSB Södra Norrland