Nyhetsbrev september 2016

20 september 2016 Innehåll: Senaste nytt från bygget, om tillvalsprocessen samt aktuella stoppdatum.

Senaste nytt från brf Strandkanalen
I brf Strandkanalen fortsätter arbetet enligt plan. På Kanalhuset är första våningen färdiggjuten, på Sockertoppshuset är grundplattan klar och på Stuvarehuset gjuts plattan inom kort.

Tillvalsprocessen börjar inom kort
Du som köpt en lägenhet med nummer mellan 1-52 kommer inom kort att bli kontaktad av vår inredare Helena Magnusson. Du behöver alltså inte göra något själv utan blir uppringd. Syftet är att boka in dig på ett inredningsmöte där ni lugn och ro går igenom alla valmöjligheter.

Uppdaterad inledningskatalog/prislista
Samtliga möjliga tillval finns presenterade i Strandkanalens egen inredningskatalog. Även om katalogen/prislistan just nu uppdateras innebär det inga större förändringar från föregående upplaga, förutom att vissa vitvaror kan ha utgått och andra tillkommit. Den nya katalogen kommer att distribueras till alla så fort den är klar.

Stoppdatum för tillval
Det kommer att finnas gott om tid att fundera och välja. Tillval för lägenhet 1-52 har stoppdatum 31 januari 2017. För resterande lägenheter gäller stoppdatum 31 maj 2017.

Stoppdatum för byggändringar
Vänligen observera att 28 februari 2017 är stoppdatum för eventuella byggändringar (exempelvis flytt av väggar, flytt av el m.m.). Detta gäller för samtliga 90 lägenheter i Strandkanalen.

Vi ses i boden!
Kanske har du noterat vår vita sälj- och tillvalsbod som står ute vid bygget? Den inreds just med nya fina ytskikt och produkter från inredningskatalogen och det är här du framöver kommer att träffa Helena på tillvalsmötet.

Vi har väl dina aktuella kontaktuppgifter?
För att du säkert ska få all fortlöpande information från projektet fram till inflyttning, är det mycket viktigt att vi har dina aktuella kontaktuppgifter. Nyhetsbrev som detta skickas normalt ut via mejl men även sms kan förekomma.

Därför ber vi dig alltid kontakta oss om du byter e-postadress eller får nytt mobilnummer. Mejla till anna.dahlin@hsb.se eller ring 070-390 37 70 (Anna Dahlin).

Vänliga hälsningar
HSB Södra Norrland