Information

28 juni 2023 Slutfaktura på elen.

Hej! Som ni kanske märkt så har ni fått en slutfaktura från erat elbolag, detta är på grund av att vi äntligen fått vårat efterlängade IMD installerat, vilket betyder individuell mätning och debitering, kort och gott så betyder det att ni slipper numera elnätsavgifterna och betalar enbart för eran förbrukning. Denna förbrukning kommer att hamna på er månadsavi istället för att ni får en separat faktura får er elleverantör :) Eftersom elen upphandlas kollektivt så kan vi få ett bättre pris tillsammans än var för sig. 

Vi vet att det finns lite problem kring porttelefonin fortfarande och vi jobbar med att lösa dessa när dem uppstår. Vi lider precis som alla andra vid nyinstallationer av lite barnsjukdomar, både på grund av att det har skett många installationer och strömbrytning på kort tid samt att vi har en inkörningsperiod. Nycklarna fungerar som vanligt, och kommer alltid att fungera som vanligt så länge det finns ett nyckelhål. 

Vi i styrelsen finns tillgängliga via mail, ni når oss enklast via brf.tradgardsmastaren@gmail.com. Vi försöker svara så fort som möjligt, men vi alla har arbeten utöver vårat styrelsearbete så det kan dröja någon dag innan ni får svar. Vid akuta fel så kan ni alltid ringa till HSB, annars kom ihåg att göra en felanmälan via HSB.se

I övrigt önskar vi er en trevlig sommar :D