Ordning och reda.

13 november 2023 Vi i styrelsen skulle vilja påminna alla boende om att släcka i källargångarna efter er när ni vistats färdigt och uppmärksamma att källaren inte är en sopstation och framförallt inte skyddsrummen.

Det slarvas oerhört med belysningen i skyddsrummen, dessa lampor är inte automatiska utan kräver att man tänder och släcker manuellt. När det lämnas tänt så innebär det en kostnad för föreningen, alltså medlemmarna kollektivt. Ökade kostnader i föreningen innebär ökade kostnader individuellt, så ni släcker lika mycket för eran egen skull som för era grannars. 

Källargångarna är inte allmän förvaring, återvinningscentral eller sopstation. Källargångarna ska hållas rena och fria (även om man ställer något där som man själv inte tycker är ivägen och som man ska ta "sen"). Alla har förråd tillhörande lägenheten och ska förvara sina saker i förrådet inte i källargångarna. Får ni inte plats i era förråd så är det inte tillåtet att ställa utanför, inte ens för att ta undan det "sen" eftersom det lätt hamnar i glömska och ofta blir kvar till vårstädningen.