Året går mot sitt slut

13 december 2012 Brf Ugglans årsstämma hölls i år på det magiska datumet 2012-12-12. Ett möte som bjöd på glädje, men också lite vemod då vår ordförande sedan 24 år nu höll sin sista stämma.

Det är ett händelserikt år vi har bakom oss med ett flertal försäljningar som alla visar att föreningens lägenheter inbringar ett högre pris för varje år. Det är ett gott bevis för att föreningen är välmående och attraktiv på många sätt. Läget i staden, det goda skicket och en välskött ekonomi bäddar för ett fortsatt trevligt och tryggt boende i hjärtat av Hudiksvall.

Vid årets årsmöte håll Lennart Sundberg sitt sista möte som ordförande för föreningen, ett uppdrag han varit trogen i hela 24 år. Det som Lennart inte varit med om i bostadsrättssammanhang, det är inte värt att uppleva!
Lennart avtackades med blommor och presentkort, och en värmande applåd från de samlade. Det är en gedigen insats han gjort och att föreningen har en sådan god ekonomi i nuläget, är mycket Lennarts förtjänst. Det vilar ett stort ansvar på den nya styrelsen och tillsammans med er medlemmar ska vi göra vårt bästa för att fortsätta i samma goda anda.

Styrelsen önskar er medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!