Nytt år och nya utmaningar

14 januari 2013 Nog är det en smått förlamande kyla som slagit till, men det hindrar inte föreningen att ta itu med kommande renoveringar och underhåll.

Under Januari och början på Februari kommer två rätt så stora renoveringar att genomföras i föreningen. Först ut är Lås och Larm som ska byta vårt nyckelsystem och kolvar. Därefter kommer Elektra och gör ändringar i elektroniken i anslutning till köksfläkt och värmeväxlare. Anslag har satts upp och meddelande kommer från respektive hantverkare när arbetet kommer att påbörjas.

När kylan biter tag som bäst är det även nära till hands att fundera kring byggnadens energiförbrukning. Elpriserna går som bekant upp, och en ökning av vattenförbrukningen har också märkts av i föreningen. Under årets första månader kommer en besiktning att göras för att ta reda på vad vi kan göra för att minska förbrukningen- kostnaderna för vatten och värme betalar vi som bekant gemensamt, och en sänkning av förbrukningen medför en bättre ekonomi för föreningen och bostadsrättsmedlemmarna. Mer information kring detta kommer under februari.