Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hållbarhetsrapport för 2023

28 juni 2024 Tillgång till bostäder är en förutsättning för människor att etablera sig och utveckla sina liv och för att samhället ska fungera och utvecklas hållbart. Att tillgodose människors behov av bostäder och deras möjligheter till inflytande över den egna bostadssituationen är HSBs viktigaste bidrag till en hållbar samhällsutveckling. Vi har därför sammanställt en hållbarhetsrapport för 2023 där vi redovisar vårt arbete mot ett mer hållbart samhälle.
Humla

Vi har ett stort ansvar eftersom bygg- och fastighetsbranschen står för en betydande klimatpåverkan, där vi hela tiden måste bidra så mycket vi kan till ett hållbarare samhälle. vi fokuserar på de mål som är mest relevanta för vår verksamhet och där vi tillsammans med våra medlemmar, kunder och leverantörer kan göra mest positiv skillnad.

Hållbarhetsrapport 2023