Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Webbinarium om socialt hållbara bostadsområden i den gröna revolutionens spår

18 december 2023 Webbinariet "Socialt hållbara bostadsområden i den gröna revolutionens spår" - en del i upptakten till 2024 års Bpmorrowkonferens finns nu att ta del av.

Lyssna till klokskap från Chris Oesterlund (vd Botkyrkabyggen), Christer Berglund (vd HSB Södra Norrland) och Andreaz Strömgren, (Stadsbyggnadsdirektör, Sundsvalls kommun), när de samtalar om Sundsvallsregionens tillväxtresa och hur man bygger i framtiden med social hållbarhet. Bodil Hansson, HSB Södra Norrland, modererar samtalet.

Bomorrow arrangeras av CER vid Mittuniversitetet, HSB Södra Norrland och Sundsvalls kommun.

Här kan du ta del av webbinariet: 

I0-11 april genomför vi femte upplagan av Bomorrow, en mötesplats om framtidens hållbara boende. Konferensens tema 2024 är stadsutveckling i de stora etableringarnas tider med delspår inom etablering/stadsutveckling och social hållbarhet. Här får du möta flera inspiratörer och experter på området som delar med sig av erfarenheter, forskning och tankar om framtidens boende. 

Bomorrow arrangeras av CER, Centrum för forskning om ekonomiska relationer vid Mittuniversitetet,  HSB Södra Norrland och Sundsvalls kommun.