Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hole in one och storslam i HSBs golftävlingar

31 augusti 2015 Tre golftävlingar har HSB Södra Norrland medarrangerat under sommaren. Först ut var Sundsvall den 6 juli med 202 startande.
Annica Sjödin gjorde hole in one i Sundsvall, här med HSBs Christer Bergqvist

Tommy Danielsson och Ulrica Pettersson från Öjestrand Golf Club knep förstaplatsen med knapp marginal före Mats Johansson och Annica Sjödin från Sundsvalls Golfklubb. Annica Sjödin stod för stor underhållning då hon på hål 10 lyckades göra en hole in one.

Kent Ekbladh, boende i Brf Knekten i Söderhamn, blev årets segrare i medlemsgolfen i Söderhamn den 21 augusti, då ett fyrtiotal spelare kämpade i högsommarvärmen.

Kent Ekbladh gick runt banan på 76 bruttoslag, vilket blev 71 slag efter avdrag för hans handicap. Han tog storslam i och med att han även vann närmast hål på 17, korthålet. Bästa dam, Barbro Munther från Ljusdals Golfklubb, kom på tredje plats på 74 slag.

Även Östersund bjöd på dramatik och hole in one. Bland 62 startande den 28 augusti satte Pierre Holm från Storsjöbygdens Golfklubb hole in one på hål 3. Här ses han med HSBs Hasse E

Han landade på en fjärde plats i A-klassen, där Marcus Karlsson, Östersund-Frösö Golfklubb vann. I B-klassen segrade trean från Söderhamnstävlingen, Barbro Munther, Ljusdals Golfklubb. I C-klassen vann Birgitta Månsson, Burviks Golfklubb.