Tack alla som var med föreningens höststäddag den 21 november

21 november 2021

Tack alla som var med vid höststäddagen, vi var cirka 15 personer som deltog och vi fick mycket gjort!! Det rena trädgårdsarbetet får vi vänta med till våren.

Vi gjorde en inventering av våra förråd både på vind och i källare i alla våra tre hus. Styrelsen kommer att kontakta er som inte har något lås på era förrådsdörrar då det även om ni inte använder det minskar att det bara hamnar saker i förråden som ingen vill ta ansvar för.

Vi har också plockat ordning i våra cykelrum och barnvagnsrum. Om ni tex har haft barnvagnen stående i cykelförrådet så har vi flyttat dessa till barnvagnsrummet igen (det är samma nyckel som går både till barnvagnrum och cykelrum).

Vi gjorde även en gårdsvandring och tittade på vad som önskas och vad som skulle kunna göra gårdarna trevligare än de är idag.

Vi avslutade med att grilla korv utanför föreningslokalen.

Det finns önskemål om att sätta ihop en trädgårdsgrupp, så har ni intresse och vill deltaga i en sådan till våren, hör av er! Skriv till tallmohojden@gmail.com så ska vi se till att ni som är intresserade kan träffas och prata ihop er.

Återigen tack för idag!!

Bästa hälsningar
Styrelsen