Infomöte och poströstning till föreningsstämman 2021

13 maj 2021 Årets ordinarie stämma genomförs med enbart poströstning för att minska risken för smittspridning av covid-19. Så här poströstar du, och ställer eventuella frågor inför röstning och möte.

Digitalt informationsmöte inför stämman

Den 20 maj kl 18:30 finns det möjlighet att ställa frågor eller bara säga hej till grannar och styrelse.

Här klickar du för att komma till mötet:
https://meet.google.com/erf-engh-vij

Du kan delta direkt i webbläsaren (med senaste versionerna av Chrome, Firefox, Edge eller Safari. I Internet Explorer 11 behövs en plugin).

Möjlighet att begära upplysning

Som medlem kan du lämna begäran om upplysning till föreningen. Frågan kan du lämna i postfacket för poströster i 11A eller skicka till styrelsen via e-post. Frågor som ställts senast 17 maj besvaras till medlemmen och på denna sida senast 22 maj.

Poströstning till stämman

Här nedan kan du ladda ner den information och blankett för poströstning som också delats ut i ditt brevfack. Det är möjligt att skriva ut, fylla i och underteckna och skicka inskannad blankett till styrelsen. (Om det lämnats en fysisk underskriven blankett i brevfacket anses eventuell e-postad röst från samma medlem frånfallen.)

Poströsten ska vara styrelsen tillhanda genom att lämnas i (eller postas till) brevfacket uppmärkt ”Poströster till stämman” på Hamngatan 11 A, senast den 26 maj kl. 12:00.

 

Info och formulär för poströstning

Till nyhetslistan