Med anledning av Corona-viruset

19 april 2020 Folkhälsomyndigheten råder alla att hålla avstånd till varandra och inte träffas i grupper. Därför tvingas vi flytta på en del planerade aktiviteter.

Vårstädningen flyttas till hösten

Vid vårstädningen brukar vi ju alla samlas och grilla korv och städa i våra lokaler och allmänna utrymmen. I dessa tider är det inte lämpligt och vi ämnar att göra en höststädning i september eller oktober istället.

Årsstämman flyttas till 16 Juni 2020

Då det i nuläget inte är lämpligt att samlas i lokal som vi brukar har vi beslutat att flytta årsstämman till Juni och då hålla den utomhus i förhoppningsvis trevligare väder.

Styrelsen har undersökt alternativ kring digital stämma, men då en del medlemmar inte har tillgång till dator har vi kommit fram till att hålla stämman utomhus är det bästa alternativet.

Enligt lag måste stämman hållas senast i juni, därför kan vi inte skjuta upp den längre än så. Alla kommer få en kallelse med dagordning i god tid innan stämman i vanlig ordning.

 

Hjälp en granne!

I dessa tider är det viktigt att vara extra omtänksam - var inte rädd för att ge eller be om hjälp med inköp av mat eller annat som behövs. Vi finns här för dig som behöver.

 

Vänliga hälsningar,

 

Styrelsen.