Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Årsmöte 22 april

24 februari 2015 Onsdagen den 22 april ska vi i brf Bronskatten ha årsmöte. Vi kommer att vara i Hökarängsskolan och starta mötet runt 18.30. Kallelse kommer i början av april.

Välkomna att skicka in motioner! Motionerna bör utgöra beslutsunderlag så att mötet kan ta ett beslut i frågan direkt på plats. Vi behöver ha era motioner på mejlen eller i vår föreningsbrevlåda senast söndag 1 mars, dvs. om två veckor.
På mötet ska en ny styrelse utses. De flesta i den sittande styrelsen har suttit sin mandatperiod och kommer kanske att avgå. Så ta en och flera funderare på om DU vill och kan sitta i styrelsen under nästa mandatperiod. Brf Bronskatten behöver fler engagerade styrelsemedlemmar som kan bidra med sin tid och kunskap. Valberedningen har påbörjat sitt arbete att hitta intresserade.