Infoblad Juni 2016

20 juni 2016

Information om styrelse
Fliken styrelse är nu uppdaterad och du finner även uppgift om vem du vänder dig till i olika ärenden.
Under fliken felanmälan/fastighetsärenden finner du vem du vänder dig till vid felanmälan.

Balkonger och säkerhet
På grund av brandsäkerhetskäl är det inte tillåtet att använda grill med öppen låga på våra balkonger. Endast elgrill får använda.
Av säkerhetskäl får INGA föremål (t ex blomlådor och krukor) plaseras på balkongöverliggaren eller utanför balkongen. Hängande amplar måste förankras på ett säkert sätt. Föremål som ramlar ner från din balkong kan allvarligt skada någon:

Fåglar i vindsförråd
Om du har problem med att fåglar tar sig på ditt vindskontor ber vi dig kontakta styrelsen så ser vi till att problemet åtgärdas.

Grovsopor
Vårt förråd för grovsopor finns nu vid gård 9. Förrådet har öppet första måndagen i månaden mellan kl 18.30-19.30. Vi ber alla respektera att grovsopor inte får ställas ut innan/efter denna tid.

Skönhetsråd
Vid vår årsstämma i maj beslutades att styrelsen ska undersöka möjligheten att bilda ett skönhetsråd. Skönhetsrådet är tänkt att stödja styrelsen i dess arbete vad gäller konstnärlig utsmyckning och andra estetiska frågor. Du som är intresserad att vara del av skönhetsrådet-kontakta styrelsen

Sopsortering
På förekommen anledning ber vi alla att vara noggranna när ni sorterar era sopor i de två förråden vid gård 5 och 9 (invid p-platserna).
Vid flera tillfällen har fel sopor lagts i de olika kärlen vilket får till följd att de som hämtar sopor inte tar med sig fyllt sopkärl. Tydliga anvisningar finns på de olika kärlen.

Hushållssopor
Vi ber er alla hålla dörren olåst till förrådet där vi slänger våra hushållssopor, detta för att underlätta för den hemtjänstpersonal som arbetar i området.

Glöm inte att återvinna ditt matavfall med den gröna påsen! Läs i den broschyr du fått vad du kan lägga i påsen och vad som inte ska hamna där.

Har du något på hjärtat?
Hjärtligt välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen. Våra namn och telefonnummer finner du i din trappuppgång.

Vi i styrelsen önskar alla boende en skön sommar!