Ekbladet 2020

14 december 2020 Det snart gångna årets upplaga av Ekbladet hittar ni här!

 ekholmensbrf@gmail.com  201204

 

Ekbladet, nr:3 2020

Allmänt

Tyvärr fick vi ställa in städdagen och medlemsmötet i hös och ”bokklubben” ligger på is. Allt pga. pandemin, men förhoppningsvis kommer nya tider.

Stamspolning i våra fastigheter görs nu i december 2020! Information om det och vad som gäller framgår av information anslagstavlan i entréerna, Ni kommer även att få den skriftlig i era brevlådor.

Soprummen

Som ni vet finns inget kärl för grovsopor. Ni ansvarar själva för bortforsling av dessa. Styrelsen har påbörjat arbetet med när och hur matavfallshanteringen kommer att gå till. Vi återkommer med information. Glädjande nog ser vi att det ha blivit bättre ordning i soprummen, låt oss alla hjälpas åt för att fortsätta på samma sätt.

Utemiljön 

Det har hänt en del när det handlar om utemiljön. Infarten från hus 44 är nu uppfräschad med mer nya växter, varav några är vintergröna, i vår kommer det att blomma tulpaner. De borttagna buskarna är planterade vid bortre parkeringen, där det även anlagds en gångväg. Vid lekparken har det planterats vintergröna buskar, lagerhägg.

Under 2021fortsätter vi med att investera i vår utemiljö, allt för att skapa en välkomnande miljö samt möjligheter att träffas utomhus. Information om detta kommer inom kort i brevlådan.

Tvättstugor

 Vi har också installerat en ny kallmangel och en ny tvättmaskin i hus 48 Se till att ni följer instruktionerna för maskiner ska användas så håller våra maskiner längre och det blir trevligare för oss alla. Detta gäller oavsett vilken tvättstuga du använder-

Inför jul- och nyårshelgerna

Testa era brandvarnare så att du vet att den fungerar. Det är en billig livförsäkring. Kom ihåg att släcka levande ljus när du lämnar rummet eller går ut.

För bästa värmekomfort:

 Ställ inte möbler framför elementen, dammsug filtren under elementen sätt inte för ”hålen” bakom elementen då förstörs ventilationen för både dig och dina grannar. När ni vädrar öppna upp hela balkongdörren en stund och stäng sen.

 

Med vänliga hälsningar  

styrelsen för Brf.Ekholmen