Senaste nytt

15 maj 2024 Dags för vårstädning, stämma och lite annan info

Nu är våren äntligen här med sol, värme, grönska och fågelkvitter. Det innebär också att det är dags för årets vårstädning som kommer att gå av stapeln söndag 26/5. Vi samlas vid pergolan på övre gården 10.00. Det blir städ och fix men detta är även ett ypperligt tillfälle för dig att lära känna och umgås med dina grannar. I slutet av dagen grillar vi och bjuder på korv, skriv gärna upp dig på listan i din port eller maila oss om du vill vara med på grillningen så att vi vet hur mycket vi ska köpa in. Det bjuds även på kaffe och fika. Vi kommer att ha en container på övre gården 23/5-28/5 där du kan slänga blandat avfall.

Är du intresserad av att odla i en av våra pallkragar kontakta då styrelsen via mail.

 

Vi har upptäckt att det står cyklar, barnvagnar, rullatorer och annat i vissa av våra källargångar. Där blockerar de både nödutgångar och förråd samt utgör en brandrisk. Ta gärna en extratitt och om något av det är ditt se då till att det hamnar på rätt ställe såsom cykel/barnvagnsrum, ditt egna förråd eller passa på att slänga i containern. Det som står kvar efter städdagen kommer vi i styrelsen att ta bort. Märk även din cykel så att vi vet att den tillhör någon som fortfarande bor i föreningen.

När värmen kommer flyttar vi gärna ut våra umgängen utomhus och grillar samt våra pergolor används flitigt vilket är härligt. Se till att grillen är släckt och att det är rent och fint när du lämnar bara.

Vi har satt ett datum för Årsstämman och det är 13/6, separat kallelse kommer inom kort.