Avbrott i fjärrvärmeleveransen 20/5 - 21/5

11 maj 2024 Det kommer att bli ett avbrott i fjärrvärmeleveransen i delar av Järfälla måndag 20/5 kl 21:00 – tisdag 21/5 kl 21:00
Kvinna håller händer mot element

Eon ska bygga om i fjärrvärmenätet för att få en stabilare drift. Detta innebär tyvärr ett leveransavbrott för boende i bland annat vår förening. De berörda föreningarna är Brf Kvarnen, Brf Fågelsången, Vibblabyvägen 97-99 & Järfällavägen 130. Eon ber i förväg om ursäkt för de störningar detta medför.

Avbrottsinfo via sms eller mejl

Du som har fjärrvärme från E.ON kan få information via sms eller mejl när det är störningar i fjärrvärmeleveransen. Eon skickar ett meddelande om när avbrottet förväntas vara avhjälpt och uppdaterar förstås prognostiden för arbetet om det behövs.

Du kan registrera dig på kommun- eller länsnivå till tjänsten och ange flera nummer eller mejladresser. På så sätt kan du ha koll på fritidshuset även när du är hemma och tvärt om!

Hur funkar det?

Om det blir störningar i fjärrvärmeleveransen som berör någon av de kommuner eller län som du har registrerat för tjänsten, får du ett sms eller mejl från Eon med information om avbrottet och när det ska vara åtgärdat. När felet har avhjälpts får du ett nytt meddelande och du har sannolikt fått tillbaka värmen igen.

https://www.eon.se/privat/avbrott/vaermeavbrott/sms--och-mejlservice.html

Om felet kvarstår

Om du fortfarande inte har värme i fastigheten, trots ett meddelande om att felet ska vara avhjälpt, beror det sannolikt på att felet är löst men att det tar en stund innan värmen har nått full effekt hos dig. Om du inte anser att felet är löst, tveka inte att kontakta Eon (eller din fastighetsägare) och meddela detta så att felet kan åtgärdas så fort som möjligt.

Eon tar emot din felanmälan alla dagar dygnet runt: 010-228 39 27

https://www.eon.se/kundservice

Mer detaljer kan ni se på Eon's hemsida enligt info nedan.

Avstängningen påverkar värme- och varmvattenleveranserna, kallvattnet påverkas inte.

Se aktuella avbrott här: https://www.eon.se/fjarrvarme/avbrott/aktuella

Eon ber om överseende med de olägenheter detta kan medföra för er.

Har ni frågor eller behöver mer information kontakta Eon.