Värme i lägenheterna

03 januari 2023 Just nu upplever många boende att det är för kallt i lägenheterna. Läs mer om arbetet som görs och vad du som boende kan göra.

Det finns bestämmelser för hur varmt det ska vara i lägenheten . Läs mer om Folkhälsomyndighetens vägledning här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/livsvillkor-levnadsvanor/miljohalsa-och-halsoskydd/tillsynsvagledning-halsoskydd/temperatur/

Vi i styrelsen har blivit uppmärksammade på att vissa lägenheter har det för kallt, ibland ner till 12 grader. Vi har rekommenderat att boende själva anmäler till HSB då det inte rörde alla lägenheter utan endast vissa. Styrelsen har också knackat dörr för att se hur omfattande det är. Ronderingar har utförts av HSB och vatten har pumpats in då vi har ett slutet system som behöver påfyllning. 

Sen 2:a januari har elementen slutat ge värme helt trots minusgrader ute. Problemet är anmält till HSB från styrelsens sida då det är genomgående i huset.

Vad kan du som boende göra under tiden

Försök att lufta elementen. Om du inte har en nyckel kan du mejla styrelsen på styrelsen@brfflamman.se som kan låna ut. 

Fortsättning följer...

 

---

 

Uppdatering 2022-01-03 16:30

Nu har HSB drift och energi varit här. Problemet ska vara löst och elementen börjar fyllas på med varmvatten igen. Skulle du fortfarande ha problem, vänligen kontakta styrelsen på styrelsen@brfflamman.se.

 


Till nyhetslistan