Info brev Juni 2024

10 oktober 2024

Infobrev Juni 2024

2024-06-02

 

Snälla läs våra infobrev som vi delar ut, där står det väldigt mycket bra information som ni behöver veta. Ni når oss alltid på att mejla eller brev och vi har vår brevlåda på Timotejvägen 13, en svart låda nu. Vi svarar inte på frågor på Facebook.

 

Nu är det sommar och varm och alla vill kunna nyttja sina balkonger, så tänk på det. När det gäller rökning så gillar/tål inte alla lukten av rökning.

 

Grillning är endast tillåtet med el grill och gasolgrill så tänk på era grannar så de inte störs av grill os.

 

Det är absolut förbjudet att skaka av mattor, filtar eller annat på balkongerna eller på loftgången. Det flyger till grannarna. Finns ställning som man kan hänga upp mattan och piska den i området, en utanför Timotejvägen 16 och en vid Timotejvägen 10

 

Tänk på ljudnivån och bullernivån i våra lägenheter och balkonger. Vi har väldigt lyhörda lägenheter, man vill kunna vistats hemma och på balkongen utan att alltid höra vad grannarna gör.

 

En paketnyckel till postbox på 13 är borta, När man har nyckel i sin brevlåda så betyder det att man har ett paket då.

Man öppnar paket boxen och tar sitt paket, låset paket boxen och sen stoppar man in nyckel i paketboxen där man tog sitt paket ifrån, Så kan nästa granne få sitt paket.

Så du som har paketbox nyckeln stoppa tillbaka den i boxen.

 

Styrelsen önskar alla en riktigt trevlig sommar

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen BRF Hagen

brfhagen@hotmail.com

www.hsb.se/stockholm/brf/hagen/