infoblad Maj 2023

31 december 2023

 Infobrev maj 2023

2023-05-16

Styrelsen har tyvärr bara fått in ett förslag på vad man vill göra med den lokal på Timotejvägen 11 som från början var en tvättstuga men som senare uthyrdes till extern hyresgäst. Tanken från en tidigare styrelse var att göra lokalen till en övernattningslägenhet. Det avstyrdes med en extrastämma. Så nu har ni chans att komma med förslag vad lokalen ska användas till. Förslag mottages fram till 1 augusti och sedan redovisas förslagen till er boende och ni får rösta om vad lokalen ska användas till.

Nu börjar alla att städa sina balkonger och det innebär att man inte får sopa ner skräpet utanför sin balkong. Då hamnar det hos grannen och det är absolut förbjudet. Det var en otrevlig händelse då en boende satt och åt på sin balkong och fick in någon annans sopor på sin balkong. Dammsug era balkonger i stället för att sopa dem.

Vi tackar alla som lagt in sina telefonnummer i Mitt HSB, det underlättar när det blir skador och styrelsen snabbt behöver komma i kontakt med boende genom HSB. Vi uppmanar också de som ännu inte lagt in sina telefonnummer att göra det snarast.

Välkomna till Brf Hagens föreningsstämma är nu på måndag klockan 19.00 i föreningslokalen på Timotejvägen 13. Ni har fått kallelse, årsredovisning mm.

Med vänlig hälsning

Styrelsen brf Hagen