infobrev April 2023

31 december 2023

Infobrev april 2023

2023-04-24

Den tidigare tvättstugan på Timotejvägen 11 där vi hade en bilningsskada i golvet är nu reparerad. Så nu får ni gärna komma med förslag vad den lokalen ska användas till. Mejla era förslag till nedan angivna mejladress eller lägg förslagen i någon av Hagens brevlådor. Styrelsen kommer att redovisa förslagen och återkomma om det behövs en extra stämma för beslut om lokalen.

HSB kommer att göra inventering av våtutrymmen och kök i 8 lägenheter samt delar av allmänna utrymmen. Bedömning av status på anläggning för vatten och avlopp samt

bedömning av status på anläggning för värme.

Vi behöver därför undersöka lägenheter i originalskick. Det kommer inte att rivas något i lägenheterna men skåpet vid diskbänken behöver vara tömt. Vi är tacksamma om ni snarast hör av er till styrelsen.

Styrelsen fortsätter med att titta på kostnaderna för el och värme.

De kommande projekt vi har är att byta ut belysningen i källargångarna till belysning med rörelsesensorer.

Vi kommer också att byta ut termostatventilerna på samtliga element i våra lägenheter och övriga utrymmen.

 Nu när det börjar bli grilltider så vill vi påminna om att det bara är tillåten med el och gasolgrill på våra balkonger.

 Hagen har två brevlådor som man lägga post i och en av brevlådorna finns i portalen på Timotejvägen 13 och en på baksidan av Timotejvägen 13 där det står fastighetsskötarlokal.

Med vänlig hälsning

Styrelsen brf Hagen