infobrev september 2023

31 december 2023

 Infobrev september - 2023

2023-09-11

 

Vill påminna om vikten att ha en hemförsäkring, En hemförsäkring är en av de viktigaste försäkringarna i ditt liv. Du får en grundläggande försäkring som ger ersättning om ditt hem och dina saker blir skadade.

 

Ska du renovera hemma så måste du skicka in en lapp om dina planer på din renovering, alla renoveringar måste gå via styrelsen eller via förvaltaren Thomas Hocker, 010-442 50 37 eller thomas.hocker@hsb.se, så dessa blir utförda på ett korrekt sätt och godkända. Mer info om renoveringar finns på vår hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/hagen/ sen service och information sen under fliken renoveringsinformation hittar du mer information. Vid frågor kontakta alltid styrelsen eller Thomas. (Skickar med en lapp om renovering)

 

I förra infobrevet skrev vi om El priset, att det är 1,66 + moms och att nätkostnaden är 85 öre. Nätkostnaden är inräknad i 1,66 + moms.

 

Områdesdag då vi ska städa och snygga till i vårt område är lördag den 14 oktober kl. 10:00, vi samlas i tunnel portalen på 15, Hagen kommer ha lite som vi vill fixa till i cykel förråd och källargångar med mera

 

Alla som bor längst ner och har ute plats passa på att städa på områdes dagen, vårt område ser trevligare ut om uteplatserna är snyggare.

 

I Ridhästen och Hagen har vi problem med råttor. Tänk på vart dina sopor hamnar så dom hamnar i matkärl och inte utanför, kasta inga soppor i skogen/buskar. Mata inte fåglarna, för det tycker råttorna också om.

Med vänlig hälsning

Styrelsen brf Hagen

brfhagen@hotmail.com

www.hsb.se/stockholm/brf/hagen/