Digital köhantering fom 1:a september.

05 juli 2023 Nu tar vi över köhanteringen av våra parkeringsplatser.

Hittills har det varit HSB som har skött köhanteringen och den har skötts manuellt.

Nu finns det en digital köhantering som HSB tagit fram. Den kan hantera köhantering av flera typer av objekt, tex P-platser, garageplatser, förråd eller andra typer av objekt som kan hyras ut.
Den 1:a september kommer den nuvarande parkeringsplatskön läsas in i den digitala kön och därefter sköter vi själva all köhahtering. 
Den digitala köhanteringen kommer bli aktiv den 1:a september.

Ppå vår egen hemsida www.hsb.se/Stockholm/Jakobsberg  kommer du kunna hitta Köhanteringen på första sidan. När du klickar på den kommer du skickas vidare till HSBs portal där du efter inloggning med bankid kommer till köhanteringen. Här kan du själv se om, och vilka parkeringsplatser som är lediga och ställa dig i kö till en specifik plats. Därefter sköter den digitala köhanteringen allt. Du får löpande notiser om förändringar i kön och du behöver inte själv bevaka vad som händer. När en plats som du köar för blir ledig signeras avtalet digitalt med mobilt bankid. Du behöver dock tillse att dina uppgifter i din profil på portalen är korrekta och uppdaterade så att notiserna når fram till dig. Det finns även en manual som du kan ladda ner om du behöver läsa på hur köhanteringen hanteras.

Allt kommer att komma igång den 1:a september.

 

 


Till nyhetslistan