Eventuell avstängning vatten

26 oktober 2015 Information från Lidingö stad, Tekniska förvaltningen

Hej berörda i BRF Kantarellen 11 och Gröna husen,

Ett pågående VA-jobb har blivit mer omfattande än planerat på grund av otäta ventiler. För att kunna byta ut de trasiga ventilerna blir vi tvungna att stänga ytterligare ventiler (se bilagd skiss från va-driftens arbetsledare). Detta kan komma att innebära att utebliven eller försämrad vattenleverans under tiden arbetet pågår. Vi beklagar detta akutjobb och gör vårt bästa för att orsaka så lite besvär som möjligt.

Arbetet är planerat att utföras under fyra timmar med start på torsdag kl 22.00. Vi hoppas att ni känner att det finns tillräckligt med tid att gå ut med info till de boende innan dess.

Hur avstängningarna påverkar er beror på hur vatten är draget inom era fastigheter och detta har jag tyvärr ingen detaljerad information om. BRF Kantarellen 11 har en mängd anslutningar och ifall det finns en intern rundmatning kan det hända att ingen i föreningen blir drabbad. Vad gäller Gröna husen verkar där bara finnas en anslutning vilket i så fall borgar för att alla i föreningen kommer att drabbas av uteblivet vatten under arbetet.


Vi beklagar återigen det inträffade och gör vårt bästa för att lösa problemet så smidigt som möjligt!

Med vänlig hälsning
Magnus Philipson
Va-ingenjör
______________________
Lidingö stad
Tekniska förvaltningen
S-181 82 Lidingö
(Stockholmsvägen 50)