Korttidsparkering

30 augusti 2022 Många av våra medlemmar har behov av att kunna parkera sitt fordon på gården under kort tid, t ex för hämtning eller avlastning. Styrelsen har därför bestämt att på prov reservera en av våra P-platser på gården för korttidsparkering. Genom att välja den markerade platsen i bilden (plats 37) kan vi också tillgodose önskemål om att ha en julgran på gården, eftersom förberedelse för en sådan finns i rabatten vid denna plats.

Fr o m 1 september blir det alltså tillåtet för boende eller besökande till boende att parkera max 1 timme på denna plats.

Obs! P-skiva måste användas!

Under perioden 15 november – 15 januari blir det dock förbjudet (och omöjligt) att parkera på platsen.

Observera att in- och utfart till denna plats är trång, så det kanske inte går att ställa större fordon där.

Vi hoppas på respekt för reglerna, så att alla i föreningen kan utnyttja platsen vid behov av tillfällig angöring. Under hösten kommer byggtrafiken på Kokillbacken att öka avsevärt, och det gör det extra viktigt att vi inte parkerar på gatan.

Om det mot förmodan skulle uppstå bristande respekt för parkeringsreglerna, kan vi tyvärr bli tvungna att avgiftsbelägga parkeringen och anlita ett parkeringsbolag för övervakning. Och det vore väl både synd och onödigt! 

Styrelsen


Till nyhetslistan