Fönsterunderhåll Vdv 7-23

03 juni 2024 Fr.o.m. mảndag den 17/6 t.o.m. 12/7 kommer Fog & Fönsterservice behöva tillträde till lägenheterna på Vdv 7-23 för tillsyn och vid behov underhåll av karm och ytterbåge. I de flesta fallen går arbetet fort och blir klart under dagen. Detta är ett underhållsarbete som ingår i ett 15-årigt underhållsavtal, för att föreningen ska undvika höga kostnader för täta totalrenoveringar av fönstren, liknande den vi genomförde för några år sedan.

Inför arbetet gäller följande: Plocka undan och flytta på möbler så att hantverkarna kommer åt fönstren Om det inte ar undanplockat kommer möbler/mattor etc. som hindrar framkomlighet att flyttas ay fönsterentreprenören och extrakostnad kan debiteras dig som boende.

Kan du/ni inte vara hemma ska du se till att entreprenören far tillträde till din lägenhet genon att lämna nyckeln som märks på den gröna nyckelbrickan nedan med namn. telefonnummer/mobilnummer och föreningens tresiffriga lägenhetsnummer (finns upptill på ytterdörrens karm, utsida). Nyckeln lämnas enligt fönsterentreprenörens nyckelhanteringsrutin eller i nyckelinkastet i porten Vindragarvägen 8. OBS! Får föreningen extrakostnader på grund av att du inte lämnat tillträde till lägenheten kommer denna extra kostnad debiteras dig.
 
Fog & Fönster kommer att avisera de boende närmare via meddelande i brevlådan.
 
Kontaktpersoner i styrelsen är Hans Wermeling (0705973041) och Pär Arvstrand (070-956 91 28)

Till nyhetslistan