#11 - 2024 Nyckelhantering, porttelefonen och övrig info

03 augusti 2024 Hej kära bostadsmedlemmar,
Bild på byggavfall placerad på en av gårdarna

Påminnelse att skicka in dina uppgifter för nyckelhantering

Vi vill påminna er att lämna in era uppgifter enligt de instruktioner som angetts i informationsbladet som skickats hem till er. Enklast görs detta på föreningens webbplats https://www.hsb.se/stockholm/brf/marden/foreningen-brf-marden/kontaktformular/. Vänligen skicka in informationen snarast möjligt om du inte redan hunnit göra det.

Nyckelhanteringen är i fas och nya nycklar kommer att delas ut av Nacka Drift & Skötsel under hösten. Vi kommer att gå ut med mer information när det närmar sig. Om du behöver nya nycklar innan dess, kontakta Nacka Drift & Skötsel via deras hemsida eller telefon:
www./nackadrift.se/kundzon-1
Telefon: 073-551 37 45

Porttelefoner åter igång

Det är nu åter möjligt att ringa upp via porttelefonen. Skillnaden mot förr är att det tar längre tid innan man hör porttelefonen ringa. Annars fungerar det som vanligt. 

Viktig information om byggavfall

Det är förbjudet att lämna byggsäckar och byggavfall på gården. Har man fått tillstånd att renovera, får man placera avfallet vid stängslet vid parkeringen. Därefter ansvarar du för att avfallet hämtas omgående.

Ej tillåtet att dekorera eller klippa våra buskar och träd

Vi vill påminna er om att det inte är tillåtet att klippa eller sätta upp dekorationer, såsom lampor, i våra träd och häckar, även om detta kan vara trevligt.

Detta beror på att vi anlitar ett företag som sköter klippning och omvårdnad av dessa, och vi har fått klagomål om att de inte kunnat utföra sitt arbete när dekorationer eller klippning utförts av medlemmar. Vi uppskattar er förståelse och samarbete i att hålla våra gemensamma utrymmen i bästa skick.

Vi önskar er en fortsatt trevlig sommar! Hälsningar, Mårdens styrelse