Nyhetsbrev juni 2024

19 juni 2024

Cykelrensning 17 juni

Med start den 17 juni rensas cyklar, mopeder, barnvagnar, m.m. bort från våra förråd och gårdar. Se till att ta bort de plastband som knutits fast innan detta datum om du vill behålla något. De insamlade cyklarna behålls i ett halvår innan de forslas bort. Den som vill återfå en insamlad cykel kontaktar vår fastighetsskötare Magnus inom 6 månader, varpå de lämnas vidare.

Dörrprojektet - Målning

Målningsarbeten pågår fortsatt och ni blir aviserade med relativt kort varsel på lappen utanför dörren samt via lapp i brevlådan. Vi vet att många är bortresta delar av sommaren, men kanske går det att be en granne, blomvakt eller liknande med extranyckel att hålla koll. Arbetena kommer att fortsätta tills allt är klart. Om du ska resa bort snart så kan du kontakta Säker Bostad för att komma överens om hur ni gör med nycklar och serviceläge mm eller om målningen får vänta tills ni är hemma igen:

·       Målare Daniel 073 – 717 34 63

·       Målare och projektledare Magnus 073-518 52 98

·       Projektledare Mikael 073-518 51 94

Dörrprojektet – Besiktningar

Säker Bostad har haft problem med bl. sjukdomsfall och ligger efter med målnings- och lagningsarbete. Besiktning som aviserats till 17 juni är därför inställd och kommer att ske vid ett senare tillfälle.

Gårdsfest 17 augusti

Årets gårdsfest går av stapeln lördagen den 17 augusti. Har du förslag och idéer är du välkommen att kontakta Lennart Kjörling via leonardo@leonardo.st.

Störningar

Vi påminner om våra trivselregler som lyder att det ska vara tyst efter kl. 22 på vardagar och kl. 23 på fredagar och lördagar (samt dag innan röd dag), vilket även gäller sammankomster på gårdarna. På gårdarna är det inte tillåtet att spela musik via högtalare någon tid på dygnet.

Fågelmatning

Det är inte tillåtet att mata fåglar vid, eller från, lägenhetsfönstren och på våra gårdar.

Expeditionen har sommarstängt

Expeditionen är öppen till och med den 18 juni och öppnar igen den 13 augusti. Det är extra extraöppet den 9 juli. (Expeditionens ordinarie öppettider är helgfria tisdagar kl. 18:00–19:00).

Nästa möte

Styrelsen har sitt nästa möte den 13 augusti. Oss når du enkelt via brf@metern.se.

Somriga hälsningar,
Styrelsen