Info från Mer - Laddplatser för elbil

08 maj 2024 Mer som administrerar våra laddplatser för elbilar byter affärssystem som kan ge driftstörningar på deras "Partnerportalen" och "Mina Sidor". Se information nedan.

Vi byter affärssystem

Vi vill informera dig om att vi kommer att byta vårt affärssystem för att effektivisera våra processer och möjliggöra att vi kan leverera ännu bättre service och tjänster till dig som kund framöver.  

 

Systembytet kommer att genomföras den 15 maj. Du kommer troligtvis inte att märka av bytet, men om något skulle inträffa hanterar vi självklart detta så fort vi kan.  

 

Vårt uppdrag är att göra hållbar elektrisk mobilitet enkel och tillgänglig för alla och systembytet är en del av vår utveckling för att erbjuda en ännu bättre laddupplevelse och förbättra våra tjänster till dig som kund. 

 

Vad innebär detta för dig? 

Systembytet kommer att innebära ett par saker som är bra för dig att känna till. 

  • Du som idag har tillgång till Mina sidor eller Partnerportalen för statistik, beställningar av laddbrickor, eller får en statistikrapport utskickad via e-post, kommer framöver att logga in och hämta informationen i vår uppgraderade plattform Mer Hub. Du kommer att få mer information och inloggningsuppgifter i ett separat utskick. 
     
  • Laddare kan tappa uppkopplingen under systembytet. Vårt driftteam åtgärdar detta omgående om det skulle inträffa. 

Under perioden 8 maj - 20 maj har vi en övergång i systemet och då har du inte möjlighet att logga in i Mina sidor, Partnerportalen eller Mer Hub. Detta innebär att du inte kan beställa laddbrickor, laddboxar för hemmaladdning etc under denna period. 

 

Vi förstår att förändringar kan väcka frågor. Vi har vidtagit förebyggande åtgärder för att säkerställa användarupplevelsen av våra tjänster under systembytet.  Vi kommer att övervaka våra system för att säkerställa bästa möjliga upplevelse under och efter bytet. 

 

Vi ser fram emot att förbättra kundupplevelsen och vårt fortsatta samarbete. 

 

Har du frågor?

Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. 
Telefon: 077 44 33 900 

E-post: kundservice.se@mer.eco  

 

Vänliga hälsningar 

Alla vi på Mer