Rensning av barnvagnsrum

31 mars 2023 Förvarar du saker i barnvagnsrummen? Då ska du läsa den här informationen noga! Det är nu dags att rensa i barnvagnsrummen. Allt för många föremål hamnar i dessa utrymmen som är endast avsedda för barnvagnar, rullatorer och rullstolar.

Alla föremål i barnvagnsrummen ska märkas. Vi ber dig därför att märka upp era föremål med ert lägenhetsnummer (HSB-nr). Lördag den 29 april 2023 kommer en ny besiktning att göras av barnvagnsrummen och det som inte är märkt kommer därefter att forslas bort.

Föremål som ej är uppmärkta med lägenhetsnummer kommer att flyttas och förvaras på annat ställe i sex månader, för att därefter avyttras/kastas. Detsamma gäller saker som enligt reglerna inte får förvaras i barnvagnsrummen.

Från och med måndag den 8 maj 2023 kommer barnvagnsrummen låsas, det på grund av misskötsel. Därefter kommer barnvagnsrummen bara vara tillgängliga för dig som har behov av att förvara barnvagn eller rullator/rullstol. Därför är det viktigt att du som är i behov, kontaktar styrelsen för att fortsättningsvis få tillgång till barnvagnsrummet.

Vid frågor, funderingar, vänligen kontakta styrelsen för vidare information.