Nyhetsbrev från styrelsen augusti

27 augusti 2024

 

 

Nyhetsbrev augusti, Brf Segelflygaren

 Styrelsen sammanträdde den 21 augusti för höstens första styrelsemöte.

 Föreningsdag söndagen den 13 oktober

Styrelsen välkomnar alla medlemmar till vår föreningsdag söndagen den 13 oktober mellan kl 10 00 till kl 14 00.

 Det kommer att finnas container för grovavfall, vi grillar korv och det kommer finnas kaffe, saft, kakor. Inbjudan med påminnelse kommer närmare dagen.

 Garagerenovering

Vår projektledare på HSB har tillsammans med Kåver & Mellin satt ihop ett förfrågningsunderlag som ska skickas till tilltänkta utförare under nästa vecka. Anbudstiden går ut i slutet av september och styrelsen kommer därefter kunna ta ställning till skarpa offerter.

 Extrastämma och medlemsmöte den 23 oktober

Med anledning av ändringar i bostadsrättslagen har det också skett ändringar i HSBs normalstadgar. Ett första stämmobeslut angående stadgeändring i linje med detta togs på stämman våren 2024. Extrastämman är inplanerad för att ta det andra beslut genom vilket ändringarna kan träda  i kraft.

 I anslutning till extrastämman har vi också planerat in ett medlemsmöte för vidare information om garagerenoveringen och eventuellt andra frågor av intresse. Vi hoppas att vi det laget har en tilltänkt entreprenör som kan svara på frågor.

 Kallelse och handlingar inför extrastämman kommer distribueras inom utsatt tid och information om punkter för medlemsmöte likaså.

 Gårdar och träd

Vi kommer inventera planteringar och växter med markentreprenören för att komplettera de ställen där det saknas växtmaterial. Beskärning av föreningens träd, företrädesvis de som står nära fasader är också inplanerad.

 Nästa styrelsemöte

Medlemmar är som alltid välkomna att träffa styrelsen för att ställa frågor eller lämna synpunkter innan varje ordinarie styrelsemöte 18.30-19.00.

 Finns frågor om något i detta nyhetsbrev eller något annat som har med vår förening att göra så tveka inte att kontakta styrelsen styrelsen@brfsegelflygaren.se

 Bästa hälsningar

 Styrelsen, Brf Segelflygaren