Nyhetsbrev från styrelsen juni

20 juni 2024

Hej alla medlemmar, 

Den nya styrelsen hade sitt första ordinarie möte den 19 juni. 

 

På mötet diskuterades bland annat hur styrelsen ska gå vidare med de motioner som antogs på stämman, till exempel angående uppställningsmöjlighet av grindar och hissdörrar, läget med våra utemöbler och annat. 

 

Styrelsen antog flera offerter som vi väntat på under en längre tid gällande vissa målningsarbeten av slitna räcken och plåtar på Uppvindens gård, borttagning av mossa från balkongernas utsida, samt lagning av vissa balkongtak som läcker. 

 

Förra året byttes ett antal av de spaljéer som sitter på våra murar. Vi började med de värst slitna ca 25 stycken, och fortsätter nu med byte av ytterligare ca 25 stycken. 

 

Styrelsen fick en lägesrapport om planeringen av garagerenoveringsprojektet. Efter noggranna analyser av skadeläget så arbetar nu projektledaren fram ett förfrågningsunderlag som sedan ska skickas till entreprenörer. 

 

Sedan första juni har vi en ny entreprenör som ska ta hand om mark och trädgård, Funkia. Styrelsens intryck är att de är kunniga och vi ser fram emot att mark och växtlighet ska skötas bättre än vad som hittills varit fallet. 

 

Under sommaren fram till mitten av augusti har fastighetsskötaren inte besökstid på plats men felanmälan fungerar som vanligt genom hemsidan 

 

https://www.hsb.se/stockholm/brf/segelflygaren/kontakt/felanmalan/ 

 

Styrelsen vill återigen påminna om att grillning endast är tillåten på de större grillplatserna på föreningens innergårdar. Grillning är inte tillåten på några andra platser i föreningen. 

 

Frågor eller funderingar kan som vanligt skickas till styrelsen@brfsegelflygaren.se 

 

Med detta önskar styrelsen alla medlemmar en glad midsommar!