Byteskö för garage och parkeringsplatser

26 september 2022 Många medlemmar hör av sig för att de vill byta sin parkeringsplats eller garageplats och därför startar nu föreningen en byteskö för både parkeringar och garageplatser. När ett garage eller parkeringsplats blir ledig så aktiveras byteskön. Kön startar onsdag 28/9 kl 13.00. Du kan bara ställa dig i byteskön om du har ett garage eller en parkeringsplats.

Så här går det till:

 

·        Anmäl dig till byteskön med namn, telefonnummer, befintlig plats och önskemål om vilken/vilka platser eller områden du är intresserad av (se kartan nedan). Skriv också om det är garage eller parkeringsplats som du önskar byta. Anmäl dig skriftligt på mail eller via sms. Mail: brfskondal@gmail.com. Telefon 073 980 20 85.

·        Jag sätter upp anmälningarna i den ordning de kommer in men kontaktar dig bara när det kommer upp en plats som du är intresserad av och står först i kön.

·        Tiden att svara kommer vara begränsad till 2 dagar eftersom det är många som står i den vanliga kön för parkeringsplats och garageplats.