Ny tvättstuga i Y14

28 januari 2014 Måndag den 27/1 stänger tvättstugan och om planerna håller öppnar en helt ny tvättstuga den 24/3 som kommer ligga i det gamla torkrummet. Vi kommer även att ha en liten spontantvättstuga som ej går att boka i den gamla lilla tvättstugan. Mangelrummet kommer göras om till hobbyrum och hobbyrummet i cykelförrådet kommer rivas för att göra mer plats för våra cyklar.

Eftersom det är stängt så länge kommer vi ha en tillfällig tvättstuga med endast 1 tvättmaskin och 1 torktumlare i rummet till höger nedanför trappan. Den öppnar preliminärt 30/1 och bokas på listan som kommer att sitta på dörren.

De 2 första veckorna kommer det ske rivningsarbeten så det kommer damma och låta mycket.
Vattenavstängningar kommer att ske men kommer att aviseras i porten.

Hobbyrummet i cykelrummet kommer rivas i vecka 6.
Ni som är rädda om era cyklar bör ta hand om dem innan dess och antingen ställa dem i era förråd eller så långt från hobbyrummet som möjligt.

När allt är klart tänker vi ha en lite invigning och visa hur allt fungerar. Det har vi söndagen den 23/3 kl 18.

 

Nya tvättbokningstavlor i Y8 och Y14
I samband med ny tvättstuga i Y14 kommer vi även byta till tvättbokningstavla i Y8 med nycklar. Nycklarna kan ni kvittera ut den 23/3 kl 18 i Y14:s nya tvättstuga. Har ni inte möjlighet att komma då så kommer flera tillfällen att annonseras senare.