Förbättra årsredovisningen i Brf

10 februari 2022 På denna föreläsning som går av stapeln den 23/2 kl. 18.30-19.30 digitalt, går vi igenom hur årsredovisningen kan förbättras, och hur HSBs digitala lösningar kan underlätta framtagande och presentation. En årsredovisning ger en bild av vad som hänt under året och hur föreningen mår. Ibland behöver styrelse och medlemmar hjälp med att analysera siffrorna för att förstå vad de innebär och för att kunna fatta långsiktiga och hållbara beslut utifrån den. Nyckeltal och analyser av dessa hjälper läsaren att få ut mer information om föreningen. Anmäl dig via länken nedan!

Om föreläsningen
Bokslut och årsredovisning upprättas dels för att det är ett lagkrav men inte minst för att förse olika intressenter med information om föreningens ekonomi. Intressenter kan vara styrelsen, bostadsrättsinnehavare, presumtiva köpare med flera.

Med HSB Stockholm kan ni vara säkra på att årsredovisning och bokslut upprättas och presenteras på rätt sätt enligt lagkraven. Vi ser även till att marknadsföra er ekonomi i förvaltningsberättelsen. Det är ett viktigt dokument som ligger till grund för föreningens framtida attraktion.

Vi sätter ihop en heltäckande bokslutspresentation som gör er förenings årsredovisning enkel både att presentera och förstå. Om ni vill så kommer någon av våra ekonomer och hjälper er presentera den också.

Delar av årsredovisningsarbetet utförs digitalt, för att göra det smidigt och effektivt. Förvaltningsberättelsen skapas digitalt genom att ni i styrelsen fyller i information om räkenskapsåret direkt i Mitt HSB. Vi kan även erbjuda e-signering av årsredovisningen, vilket sparar tid och underlättar styrelsens arbete.

På föreläsningen går vi i genom bla:
- Årsredovisningen lagkrav
- Förvaltningsberättelsen
- Nyckeltal och analyser
- Presentation på föreningsstämman

FÖRELÄSARE: Fred Åkesson ombudsman samt Karin Leman verksamhetsutvecklare HSB Stockholm

ARRANGÖR: HSB Stockholm distrikt Söderort

ANMÄL DIG HÄR VIA LÄNKEN:

https://www.anpdm.com/newsletterweb/474650427843425D4A70434359/4345594379454A59427541405A4771