Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Rekordhögt deltagande på distriktsstämman

18 november 2016 Onsdagen den 16/11 genomförde distriktet sin årliga stämma. På stämman representerades 27 bostadsrättsföreningar av 42 delegater vilket är rekord. Stort tack till alla som kom och vi satsar på att slå nya rekord i deltagande kommande år!

På stämman föredrogs distriktets genomförda aktiviteter samt kommande aktiviteter vilka godkändes och lades till handlingarna. Med på stämman deltog även Lars-Åke Henriksson (styrelseledamot i HSB Stockholm) samt Torbjörn Dacke (vice VD HSB Stockholm) som gav en intressant presentation av vad HSB Stockholm gjort den senaste tiden, vad vi står inför och strategin framåt.

En ny styrelse valdes vilken presenteras här. Ett särskilt tack till Bengt Ebbeskog och Lars-Åke Hellgren som valde att lämna styrelsen efter många år.

Protokollet från stämman finns här ->

Foton från stämman