Inventering av förråden

03 juni 2021 Genomgång av förråden pågår. Det finns lägenheter som har tagit fel förråd och det ställer till det med att vissa har fått för litet enligt vad som är bestämt kontra lägenhet storlek.

Bakgrund.

Av olika anledningar har vi fått en oreda bland förråden som vi nu behöver styra upp. Den primära orsaken till oredan är dels att vissa förråden inte var färdiga när vi flyttade in och dels att lite olika information har gått ut om vilka förråd som tillhör vilken lägenhet.

Styrelsen har dessutom den senaste tiden hänvisat till temporära lösningar när nya har flyttat in och inte haft något förråd. Dessa lösningar har varit nödvändiga föra att hantera akuta behovet av förråd, men innebär att ritningen inte stämmer.

Mål och tillvägagångssätt

Vi har därför beslutat att inventera förråden och uppdatera ritningen så att den stämmer med verkligheten. Målet är alltså att säkerställa att alla lägenheter har 1 förråd i rätt storlek. Vi vill i största möjligaste mån undvika stök med att flytta runt, men vi vill ändå flagga för att vissa kanske kommer behöva byta förråd, för att det ska bli rätt.
För att göra detta behöver vi börja med en inventering av alla förråd. Därför behöver styrelsen alla boendes hjälp att meddela vilka förrådsnr man har tagit. Vi vill även veta ifall det är någon som har tagit fler än 1 förråd.

Alla boenden ska mejlar in till BRFsturebacken@gmail.com eller lägga en lapp på postlåda: "Brf Sturebacken" (port C) följande information:

  • Din Lägenhetsnr.
  • Förrådsnr. som du har tagit.

Lägenhetsnummer: hittar du utanför din ytterdörr och har formatet: NNNN-NN.
Förrådsnummer: hittar du också utanför förrådsdörren och har också formatet NNNN-NN.

 

Uppdatering 06 Okt 2021.

Vi har märkt att 5 st förråd har blivit fel. 


Till nyhetslistan