Medlemsinformation maj 2024

21 maj 2024

Årsstämman

Måndag den 20e samlades föreningens medlemmar för årets stämma där verksamhetsberättelse, ekonomi och motion behandlades och beslutades. Ny styrelse för kommande verksamhetsår utsågs. Stämman beslutade enligt valberedningens förslag på omval av ordförande och samtliga styrelseledamöter samt föreningsrevisor. Stämman valde även om sittande valberedning. Nygamla styrelsen tackar för förtroendet!

1 juni loppis och gårdsfest

Jätteroligt att förra årets initiativ till loppis och gårdsfest återkommer i år! Rensa i förråden och köp in något grillbart till kvällen. Sprid också gärna tid och plats för loppisen till andra utanför föreningen. Stort tack från styrelsen till er som ordnar det hela!

Tack alla som ställde upp på vårens städdag

Städdagen var en mycket kylig vårdag men många deltog både inne och ute. Det syntes att fler än vanligt ställde upp så alla uppgångar och soprum blev städade. Utomhus jobbade alla sig varma med krattning, kantskärning, grävning av sanden på lekplatsen mm. Vi avslutade dagen med att värma oss med landgångar och trevlig samvaro i Ankdammen.

Datum för kommande styrelsemöten

Om du har någon fråga som du vill att styrelsen ska ta upp eller som kräver styrelsebeslut (t.ex. innan en andrahandsuthyrning) är det bra att känna till datum för styrelsemötena. Nästa möte är 3 juni och sedan sommaruppehåll för beslutsmöten fram till 3 sept och därefter 2/10, 29/10, 27/11 och 18/12. På Svanens hemsida hittar du detta och mycket annat.

Njut av våren! Styrelsen