Nytt Svetsarblad Juli 2023

13 juli 2023 Det händer en hel del redan under sommaren och ännu mer i höst. Ha en skön sommar allihopa önskar styrelsen.

 Port 25 kommer få avisering om ett byte av ventiler i elementen som pågår i 2 dagar, den 7 och 8 augusti.

 Stamspolning kommer också ske, men datum för start är inte klart ännu.

 Rensning av ventiler i stammar och i lägenheter startar 21 augusti och anslag kommer med detaljer. Detta är vår bästa chans att komma till rätta med alla lukter som florerar.

 Matavfall ska separeras från våra sopor och det projektet är påbörjat och ska vara klart innan årsskiftet, så nu måste vi förbereda oss på att ha särskilda påsar för matavfall och slänga i de behållare som kommer sättas upp.

 En anmälan till kommunen är gjord av vägens dåliga asfaltsbeläggning med alla gropar.

 Hissar var med i förra upplagan av Svetsarbladet också, men på förekommen anledning så påminner vi om vikten av att inte slänga/trycka upp hissdörren med kraft för då händer det ofta att den förblir stående öppen och till mycket besvär för alla. Vi måste hjälpas åt med detta och påminna varandra. Hissarna får inte överbelastas då stannar de ofta och får märkliga beteenden. MAX 400 kilo!

 Husdjur och rastning – På sjösidan ingen rastning alls. Däremot kan man passera igenom på väg till eller hem från någonstans.

 Cykelrummen är till för cyklar enbart.

 Pulkor, snowracers och andra typer av uteleksaker bör förvaras i barnvagnsrummet.

 Dammsugare, gymmaskiner, blomkrukor och övrigt ska förvaras i lägenhet eller förråd.