Information om föreningsstämma

12 juni 2024

Som många av er redan uppmärksammat har vi inte gått ut med kallelse till stämman som var planerad till den 17 juni. Orsaken till detta är att vi nu beslutat att skjuta fram den med anledning av att vår ekonomiska förvaltare Fastighetsägarna Service inte förmått att göra klart vår årsredovisning i tid, trots att vi lämnat in allt underlag redan i januari. Årsredovisningen ligger för närvarande hos revisorerna för granskning. För att de ska få göra sitt jobb i lugn och ro så kommer vi återkomma med en tid för stämma så snart vi fått klartecken från dem. Med anledning av semestertider kommer nytt datum sannolikt bli i slutet av augusti.

Fastighetsägarna Service har, sedan övergången i januari 2023, inte levererat enligt vad vi kommit överens om vilket har orsakat mycket besvär och en hög arbetsbelastning för styrelsen det senaste året. Med anledning av detta har styrelsen nu sagt upp avtalet med dem, vilket löper ut 31 december 2024. Vi håller nu på att upphandla en ny ekonomisk förvaltare. Beslut kommer fattas snarast möjligt, dock senast under augusti då överlämning måste påbörjas i september.

Vi beklagar att informationen om detta dröjt, men vi hoppades in i det sista att vi skulle kunna genomföra stämman som planerat. Vi kommer informera er så snart vi beslutat om ny ekonomisk förvaltare.

Om ni har frågor eller funderingar - tveka inte att kontakta oss!

Hälsningar Styrelsen