Nya styrelsemedlemmar valdes och laddstolpar utreds

29 maj 2019 Årsmötet 22 maj röstade för valberedningens förslag till ny styrelse. Åtta motioner behandlades och föreningens stadgar ändrades.

Till årsmötet som hölls 22 maj lämnades åtta motioner. Mötet biföll en motion om att styrelsen ska utreda utformning och kostnader för installation av laddplatser för bilar. Vidare bifölls en motion om att måla en ruta på asfalten för att kunna spela King. Mötet biföll också styrelsens förslag om att den ska jobba vidare med frågor som togs upp i tre andra motioner. Det gällde rutiner för den löpande tillsynen av tvättstugorna, trappstädning samt hanteringen av uthyrda bilplatser och garage. Mötet avslog tre motioner. De gällde eluttag på balkonger, förändrade städningsregler i tvättstugorna samt att sätta upp en basketkorg. Stämman röstade också igenom förlaget till stadgeändringar för andra gången. Därmed har de nya stadgarna slutligt godkänts. Det är små ändringar, som är en följd av förändringar i lagen om ekonomiska föreningar.

 

Årsmötet röstade för valberedningens förslag till ny styrelse. Styrelsen fick två nya suppleanter: Alexander Oredsson, Gv 31 och Ingrid Ahnskog, KA 20. Elinor Sjögren, Gv 33 och Koldo Bustamante, Gv 25 blev nya ordinarie i styrelsen. För övrigt är styrelsen oförändrad.