Nytt försäkringsbolag

07 januari 2019 Föreningens försäkringsbolag Gjensidige (tidigare Vardia) har plötsligt och utan anledning sagt upp vår fastighetsförsäkring. Styrelsen har därför efter en snabb upphandlingsprocess istället tecknat försäkring hos Protector.

Vid upphandlingen av den nya fastighetsförsäkringen tog styrelsen hjälp av försäkringsförmedlaren Arreglo. Arreglo har framförhandlat den bästa kombinationen av både pris och försäkringsvillkor som marknaden just nu har att erbjuda HSB BRF Vårdtornet i Stockholm, och det har gjorts utan att det inneburit någon merkostnad för föreningen jämfört med om försäkringen hade köpts direkt av försäkringsbolaget.

I fastighetsförsäkringen ingår även ett kollektivt bostadsrättstillägg. Du behöver alltså inte ha ett extra bostadsrättstillägg i din hemförsäkring.

Arreglo är även föreningens ”kundservice” vad gäller fastighetsförsäkringen. Finns frågor om försäkringsvillkor, allmän rådgivning om hur du ska gå till väga vid en skadeanmälan etc. är det till Arreglo du ska ringa på 072-553 54 90.

Skadeanmälan ska dock göras direkt till Protector på 08-410 637 28.