Upprustning av gården

10 april 2020 Nu fortsätter vi upprustningen av innergården. Denna etapp kommer gå från Varmfrontsgatan 8 hela vägen ner till Varmfrontsgatan 18. Arbetet påbörjas den 25 maj och ska vara klart den 25 juli under förutsättning att inga myndighetsbeslut kopplade till covid 19 sätter stopp för det hela.

För er som vill ställa frågor till entreprenören eller styrelserepresentant så kommer vi vara på plats den 14 maj mellan kl 16 och 18 utanför Varmfrontsgatan 8 för att ta emot er i lagom stora grupper för att kunna hålla social distans till varandra. 

I korta drag så läggs asfalten och kantstenen om. Alla plattor läggs om med samma design som de nyrenoverade portarna på gården. Befintliga staket byts ut mot nya i samma utförande som övriga gården. Platon-matta läggs på vissa rabattsträckor för att undvika fuktskador på fasaden. Trädet vid Varmfrontsgatan 18 som lutar och lyfter asfalten tas bort och ersätts med nytt träd där rötterna riktas ned i marken för att inte kunna lyfta asfalten och plattorna i framtiden. Vår förhoppning är att platonmattorna mot fasaderna ska gå att lägga utan att röra befintliga växter. Visar det sig vara omöjligt så kommer nya likvärdiga växter planteras. 

Vi ses den 14 maj, 

Styrelsen


Till nyhetslistan